Bageriet

Brød har siden tidernes morgen været en central ingrediens i vores hverdag. I Hune Bageri er respekten for dette stolte håndværk og dermed for brødet, hvad det i bund og grund handler om.

Frembringelsen af det kvalitets produkt vi er stolte over at levere til vores kunder er en process, som starter allerede i vores indkøb. Dej skal laves af naturlige råvarer og derfor er vi kontinuerligt fokuserede på at sikre, at de råvarer vi bruger har den højeste kvalitet

En dej skal have tid og omhu. En dej skal er en organisme som skal respekteres for at frembringe de smagsoplevelser, som vi mener vores kunder har krav på at få, når de besøger Hune Bageri. Derfor er en stor andel af vores brød langtidshævede. Derved opnår vi at vores udvalgte råvarer får tid til at arbejde og frembringe den smag og balance i brødet, som vi mener det bør have. Når vi efter den lange modning samtidig bager i vores stenovn sikre vi at brødet opnår den rustikke skorpe, som vi ønsker at overbringe til vores kunder. 

Vores rugbrød er lavet på Hune Bageris egen surdejsopskrift. Vi har i en årrække kultiveret vores egen surdej, som indgår i alle vores rugbrød. Derved opnår vi at dejen hæver naturligt og vores rugbrød smager, som vi mener et gammeldags rugbrød bør smage.